Om Företaget

Under 2017 så startades M Rosendahl Markentreprenad som en enskild firma med målet att alltid hjälpa kunden oavsett vad de vill ha hjälp med och säkerställa att vi alltid lämnar en hög kvalitet på utfört arbete, detta har lett till att vi snabbt har byggt upp en stark kundkrets.

 

I 2018 beslutades det att bilda om företaget till ett aktiebolag med samma fokus på hög kvalitet och personlig service.

 

Sedan dess har vi investerat i verktyg och maskiner som gör att vi kan lägga tunga stenar utan att vi sliter på kroppen, det har lett till att vi ligger långt fram när man pratar om ergonomi.

 

För att kunna hålla den höga kvalitet som vi hela tiden eftersträvar så är vi väldigt selektiva med vilka samarbetspartners vi väljer att jobba med och håller oss till svenska leverantörer i så stor utsträckning som möjligt.

 

Vi har lång erfarenhet av anläggningsbranschen och har en stor bredd i vad vi kan erbjuda våra kunder.

Våra Samarbetspartners

Starka betong

Starka är ett privatägt företag säljer prefabricerade betongprodukter inom vida tillämpningsområden för bygg och anläggningsverksamhet. De är experter på betong och har vart i branschen sedan 1930.

Benders

Benders är en av de marknadsledande producenterna av betong- och naturstensprodukter i Norden och har haft igång sin verksamhet sedan 1960. De har som oss fokus på långsiktiga kundrelationer där engagemang, kvalitet och personlig service spelar en viktig roll.

Bogesten ab

Bogesten tillverkar och tillhandahåller allt inom anläggningssten som exempelvis plattor, murar, trappor, kant- och gatsten. De hanterar hela produktionsledet av sina produkter från sin fabrik här i Sverige och har lång erfarenhet av branschen.